• Obiteljski dom Blaževac namijenjen je za život starijih i nemoćnih osoba te je mjesto u kojem svaka osoba treće životne dobi može uživati u standardu kvalitetne njege, odgovarajuće medicinske skrbi te jednostavno provoditi svoje vrijeme u mirnom prostoru koji je okružen prirodom.
  • Naša misija je osigurati puno više od ugodnog boravka, stoga, želimo da osjetite nježnost, ljubaznost i toplinu koju zaslužujete, obuhvaćajući sve potrebe starijih osoba stvarajući dom u pravom smislu te riječi.

MEDICINSKA SKRB

  • Korisnicima se pruža potpuna medicinska njega koja uključuje i fizioterapeuta te se redovito prate vitalne funkcije korisnika (temperatura, puls, krvni tlak, disanje, šećer) osiguravanje lijekova, provođenje terapije te posjet liječniku izvan Doma ili unutar Doma.

KVALITETNA DOMAĆA KUHINJA

  • Budući da je najvažniji preduvjet za zdrav život upravo kvalitetna hrana, pobrinuli smo se da našim korisnicima osiguramo svakodnevno svježe kuhanu, domaću hranu. Svi obroci u Obiteljskom domu pripremaju se u skladu sa zdravstvenim stanjem svakog pojedinog korisnika, savjetima liječnika i sklonostima korisnika.

SLOBODNO VRIJEME

  • Obiteljski dom Blaževac također osigurava usluge prilagođene individualnim potrebama i željama korisnika; poput vjerskih usluga (posjet svećenika, odlazak u crkvu i sl.), pedikerske i frizerske usluge i slično.
  • Slobodno vrijeme korisnika ispunjeno je različitim aktivnostima koje su prilagođene mogućnostima, potrebama i interesima korisnika. Ljetni mjeseci omogućuju aktivnosti na otvorenom dok su u zimskom periodu za to predviđeni prostrani prostori unutar Doma.

Dobro nam došli!

IMG 3283

IMG 3312

Kako do nas?
 

Kontakt

Obiteljski dom Blaževac
Ljiljana Blaževac
Donja Bebrina 63H
35208 Ruščica
OIB: 29919657656

e-mail: obiteljski-dom@blazevac.com
Tel/Fax: 035 225 190 
Mob: 098 918 06 81

 

Javite nam se